I. BKSE Meghívásos Játék / A Sztálingrádi csata

Kedves Barátunk!

Sikeresen lezajlott a BKSE elsõ meghívásos játéka. A kezdeti apróbb technikai problémák megoldása után a játékosok az idõjárásnak köszönhetõen ízelítõt kaptak, milyen is lehetett a német katonáknak Sztálingrád utcáin harcolni az omladozó épületeket védõ oroszok ellen. A támadók a szakadó hó, és az ablakokon át tüzelõ ellenfelek ellenére, füstgránátokat, mint fedezéket használva, végül sikeresen foglalták el az épület alsó szintjét.

A védõk természetesen legalább olyan elszántak voltak, mint a támadók, és az emeletekre visszavonulva még kemény ellenfélnek bizonyultak. Hosszas küzdelem, és csak számos gránát elhasználása után sikerült a támadóknak az épület legfelsõ emeletét is teljesen megtisztítani.

Ezúton szeretnénk gratulálni minden résztvevõnek, akik a zord idõjárás ellenére elszántan, és  az instruktorok egyöntetû véleménye alapján (néhány apróbb félreértést leszámítva) nagyon jól és taktikusan küzdöttek.

A játék sikere miatt terveink között szerepel egy hasonló, kezdõknek szóló meghívásos játék szervezése tavasszal is, amikor igyekszünk majd a hangsúlyt a nyílt terepen használatos taktikák szimulálására fektetni, illetve egy olyan meghívásos játék is, amelyre leginkább olyan játékosokat várunk majd, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az airsoft terén.

Üdvözlettel:

Bevetés Kulturális és Sport Egyesület

INFOVONAL
+36.30.5110.734
airsoft@bkse.hu