Extra programelemek

Mission High
MilSim iránt érdeklődő elkötelezett résztvevőt erdős terepen ideális kihívások elé állítja egy olyan kötélpálya, amit a fák lombja között építettek ki. A feladat célja magasság leküzdése, de igény esetén kialakítható tereptárgyak áthidalására kialakított lecsúszó rendszer is. A feladat teljesítéséhez alpin beülő viselése szükséges, amit egy sisakkal egészítünk ki. A kötélrendszerre történő feljutás kötéllétra segítségével történik, ami tovább nehezíti a feladatot. A küldetés teljes időtartama alatt instruktoraink gondoskodnak a balesetmentes kivitelezésről, mászáskor felsőbiztosítást nyújtanak, lesiklás előtt ellenőrzik a felszerelést.
Ajánlott helyszínek: Pestszentimre, Törökbálint, igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk
   
Step to the clouds
A feladat segíti a bajtársak közötti együttműködés elmélyítését. Nyolc méter magas létra, melynek fokai egymástól egyre távolabb találhatóak, ezért az akadály leküzdése, csak egymás segítségével lehetséges. Mászás és ereszkedés közben instruktoraink felsőbiztosítással garantálják a résztvevő testi épségét, a játék időtartama alatt beülő és sisak viselése kötelező.
Ajánlott helyszínek: Pestszentimre, igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk.
   
Kommando
A küldetés célja magas épület tetejéről, szikláról történő ereszkedés alpinkötél segítségével, úgy ahogy a filmeken is láthattuk. A feladat során beülő és sisak viselése kötelező, igény esetén felső biztosítás lehetséges.
Ajánlott helyszínek: Pestszentimre, igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk.
   
The Rock
A küldetés célja sziklás tereptárgy leküzdése, kötéltechnikai biztosítás mellett. Beülő és sisak viselése kötelező, a mászást felső biztosítással lehet végrehajtani.
Ajánlott helyszínek: Csobánka, igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk
   
Through the River
A küldetés célja olyan vízi jármű építése, amely segítségével folyó, tó leküzdése megvalósítható. A művelethez felhasználható eszközök tartályok, botok és kötelek. A feladat kivitelezése közben mentőmellény viselése kötelező.
Ajánlott helyszínek: Igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk.
   
Lost at the battlefield and need cover
A küldetés célja ismeretlen terepen történő tájékozódás, melyet rádiós segítséggel kell végrehajtani. A társaságot kis csapatokra bontjuk, minden csapat kap egy adó-vevőt és egy térképrészletet. Ezen eszközök igénybevételével kell a feladatot megvalósítani.
Ajánlott helyszínek: Igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk tetszőleges erdős helyre.
   
GPS navigation
A küldetés célja előre meghatározott koordinátákon történő navigálás GPS készülék segítségével és adott pontokon történő feladatok végrehajtása.
Ajánlott helyszínek: A barlangi helyszínek kivételével az összes kínált pályánk, de igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk tetszőleges helyszínre.
   
Mobile training wall
Szinte bárhol felépíthető mászófal, mely sziklamászás élményét nyújtja és kommandós ereszkedésre is lehetőséget nyújt, igény esetén rekeszvár játékkal egészíthető ki. A mászást felső biztosítással valósítjuk meg, sisak és beülő viselése kötelező.
Ajánlott helyszínek: Igény esetén előzetes terepbejárás után kitelepülünk szinte bárhová.