II. Meghívásos Airsoft Játék – 2008. április 5.

Hosszas egyeztetések után végül április 5-én került megtartásra a II. Meghívásos Airsoft Játék, amit továbbra is azoknak az érdeklõdõknek szervezünk, akik egyedül vagy csak páran szeretnék kipróbálni az airsoftot, de nincs elegendõ létszámuk, hogy valóban élvezetes játékot szervezzünk számukra.

A játék helyszínéül a már jól bejáratott pestszentimrei küzdõteret választottuk, ahol minden adott volt az élvezetes programhoz, még az idõjárásra sem lehetett panaszunk. A résztvevõk egy része teljes felszerelésben érkezett, míg mások az egyesület által biztosított fegyverekbõl, kiegészítõkbõl választhattak kedvükre. 

Bemelegítésképpen a "katlanban" kezdtünk, majd következett egy földszintes épület, a CQB harc megtapasztalására. A harmadik állomás pedig egy 3 szintes épület volt, ami igazán nagy falatnak bizonyult, de végül mindenki megbirkózott a feladattal és igazi tapasztalatokkal gazdagodott, például, hogy épületen belül bárhonnan érkezhet az ellenfél, így nem árt a hátunk mögé is nézni, vagy ha nem biztosítjuk és tájékoztatjuk egymást, akkor kellemetlen helyzetekbe kerülhetünk.

A játék végeztével többen jelezték, hogy újra jelentkezni fognak, így mindenképpen sikeresnek tekinthetjük az idei év elsõ ilyen jellegû rendezvényét!