III. Tengerészgyalogos Baráti Kör Találkozó

2009. március 28.-án, szombaton került megrendezésre a Tengerészgyalogos Baráti Kör idei elsõ, sorrendben azonban már a III. találkozója Gyálon, a lõtéren.

Az ország minden tájáról jöttek a Baráti Kör régi és újonnan csatlakozott tagjai, különbözõ airsoft csapatok lelkes képviselõi, hogy egy kis eszmecserét, baráti beszélgetést folytassanak egymással, némi éleslövészetet kipróbáljanak, valamint fotóztassák magukat és csapatukat felszereléseikben pompázva.
A rendezvény eleje egy kicsit ünnepélyes keretet öltött. A Baráti Kör tagjai számára kialakítottunk egy elismerési rendszert, melyben a tevékenységüket, lelkes hozzáállásukat díjaztuk az Amerikai Tengerészgyalogság rendfokozataival (követelményeket lásd itt ).

Minden díjazottnak ezúton is gratulálunk!
A rendezvény további részében vidám beszélgetés, csere-bere börze (ahol sok értékes felszerelés gazdára talált) volt. Kései ebédnek roppant finom, bográcsban fõtt szarvaspörköltet lehetett fogyasztani, ügyes szakácsainknak köszönhetõen.

Sajnos elmaradt Kovács Miklós beszámolója a Paris Island-i kiképzési élményeirõl, mivel szolgálatra kellett jelentkeznie egységénél. Reméljük a legközelebbi találkozón már meg tudja majd osztani velünk.
Mindent egybevetve nagyszerû rendezvényt tudhatunk magunk mögött, és valamennyien fantasztikus élményekkel gazdagodtunk.
Köszönjük a szervezõknek a nagyszerû munkát, minden tagnak a részvételt, és várunk mindenkit a következõ találkozón.

Addig is:
Semper Fi!