Katonacsaládok találkozója 2007. június 9.

Visszatérõ vendégek voltunk a monostori erõdben, hiszen alig egy hónappal ezelõtt ugyanott bonyolítottuk le a bevetés próbák döntõjének Airsoft versenyszámát.

Szombaton fél 7-kor érkeztünk meg az erõdbe, ahol elkezdtük berendezni a pályákat és a bázisunkat. Az egyik a máskor is nagy sikert aratott szituációs lövészpálya volt. Ezen a pályán a félhomályos kazamatákban, helyenként lobogó fáklyák fényénél kellett fekete és fehér fémcélokat levadászni. A feladat végrehajtását élõ célpont és ügyesen elrejtett botló drótos akna nehezítette. Ezen a pályán délután 1 óráig verseny folyt, aminek gyõztesei a dunai flottilla hajókirándulásán vehettek részt.

A másik pályán 4 fõs csapatok harcolhattak egymás ellen. A bástya U alakú alapterületén, a csapatok 1-1 instruktor segítségével harcoltak. A gyõzelemre két lehetõség volt. Az elsõ esetben semlegesíteni a másik csapat összes játékosát. A másodikban eljutni az ellenfél kezdõpontjáig. Általában mindenki a harcot részesítette elõnyben.

A játékok népszerûek voltak, sokan többször is nekifutottak a feladatoknak. Legfiatalabb rajongónk 3 és fél éves volt, aki ha felnõ, biztos airsoftos lesz!