Tavaszi bevetés

Idén ugyan késõbb érkezett a tavasz, a szabadtéri programokra invitáló idõszak kezdete, a BKSE az év eleji „kemény” mínuszokban sem tétlenkedett.

A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (ZMNE) immár hagyományos felvételi kampányához kapcsolódó január 7-i debreceni, illetve a kiemelt jelentõségû – amelyet a több mint 3 500 fõ látogató is bizonyít -, január 15-i budapesti központi nyílt nap rendezvényeken szituációs lövészet és airsoft fegyverbemutató programjainkat tekinthették meg és próbálhatták ki a vállalkozó kedvûek. A Hallgatói Tagozat tisztjelöltjei számára a katonai szocializáció program keretében a ZMNE ócsai kiképzõbázisán kialakított „konténer városrészen” tartottunk airsoft taktikai foglalkozást, több turnusban, amelyek rendszeres idõközönként egész évben folytatódnak majd.

Együttmûködõ partnerünk, Dr. Zöllei Zoltán alezredes, kézitusa szakértõ 2010. április 10-én, a Budapesti Honvéd Küzdõsport Centrumban oktatással és edzéssel egybekötött, jubileumi harcmûvész szemináriumot tart. A programmal kapcsolatos további információk megtekinthetõek: itt.

Programjaink – köztük a legnépszerûbb CQB és harci szimuláció ajánlatunk – továbbra is változatlan árakon érhetõek el játékosaink számára!

Minden érdeklõdõt szeretettel várunk a programokon!