Missing in action

„Nagyon szépen köszönjük ezt a profi szervezést, azt hiszem, mindegyikünk egy felejthetetlen élménnyel lett gazdagabb. Bevallom, először egy kicsit aggódtam a nagy létszámunk miatt, de a program rendkívül sokszínű volt, mindenki megtalálta a neki tetsző programelemet. A helyszín nem is lehetett volna alkalmasabb az airsoft megszervezéséhez (komáromi Csillagerőd). Az erődfalról való ereszkedés kifejezetten sok embernek tetszett és őszinte csodálkozásomra sokan ki is merték próbálni. Sokakat érdekelt Dr. Zöllei Zoltán előadása és bemutatója a közelharcról, ezt bátran ajánlom mindenkinek, mert nagyon sok érdekességet tartalmazott, és a bemutató pedig igazán élvezetes volt. Vannak olyan kollégáim, akiknek annyira megtetszett ez a sport, hogy már vettek maguknak kisebb fegyvereket, és együtt játszanak, szórakoznak szabadnapjaikon, ezáltal közelebb is kerültek egymáshoz. Ajánlom főként azoknak, akik kifejezetten csapatépítő jellegű programot szeretnének, ami kellőképpen szórakoztató, ugyanakkor vad, érdekes és izgalmas is egyszerre. Nemcsak fiúknak, de lányoknak is érdemes kipróbálni, hiszen, annyi programeleme létezik, hogy ők is megtalálják köztük a nekik tetszőt”

ABB Kft. – Farkas Erika HR

„Május végén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Biztonságpolitikai Szakkollégiumának tagjaiként kikapcsolódás, aktív pihenés és csapatépítés céljából több órás Airsoft játékon vettünk részt.

A várakozásoknak megfelelően már a helyszín is megragadta többek fantáziáját, az élethű fegyverek kézhezvételét és rövid eligazítást követően pedig kezdetét vette a valódi csapatjáték.

A Szakkollégium egy 5 és egy 6 fős csapata nézett egymással farkasszemet, valamint a Szervezők részéről további egy-egy fő erősítette a csapatokat, akik bátorítására, és instrukcióira a játék során szükségünk is volt, de ahogy egyre jobban bemelegedtünk, és feloldódtunk már-már „önállónak” nevezhető kezdeményezéseink is voltak a játék során.

Az első pályán épületharcot vívtunk, mely során szintről-szintre kellett elfoglalni vagy épp védeni az emeleteket. Az adrenalin szintünk egyre jobban emelkedett, ahogy leadott lövéseink hatékonysága egyre javult, ahogy a „kiépített barikádjaink” oltalma alól egy-egy támadó játékost likvidáltunk, és valódi öröm volt „életben maradni” egy-egy szint védelme után.

Az épületharc után, a Szervezők kivittek minket terepre, ahol egy „katlan”-ban szemtől szembeni egyszerre támadással folytathattuk a küzdelmet. A jól elrendezett és kiépített pályán különböző fedezékek takarásából tudtuk az óvatlan ellenfelet kilőni, miközben kúsztunk-másztunk, időnként pedig rohamokat indítottunk. A „katlan” után egy újabb épületharc várt ránk, ezúttal a korábban kantinként funkcionáló épületet kellett megvédeni, illetve elfoglalni. A korábbi épületharctól eltérően itt kisebb csoportokra bontakozva folyt a lövöldözés szüntelen lelkesedéssel.

Csak ajánlani tudom ezt a fajta kikapcsolódást, DE csak azoknak, akik nem rettennek meg egy kis piszoktól, néhány lila folttól, és a testet alaposan megmozgató aktív pihenéstől!

Egy biztos, az egészet átélve, valamint a csapatok tagjainak lelkesedését elnézve, s az élménybeszámolókat hallgatva, elmondhatom, hogy még a közeljövőben számítani lehet arra, hogy a Szakkollégium csapatai visszatérnek, újra birtokukba veszik az elhagyott laktanyát, és ismét fegyverek zajától lesz hangos a környék.”

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem – Biztonságpolitikai Szakkollégium

Kedves Tamás!

Köszönünk mindent! Sokat tanultunk és az instruktorok mindenben segítettek. Minden jól alakult, remek volt a support a fegyverekkel harcolni, szóval az egész játék nagyon élvezetes volt! Hamarosan tervezünk egy hasonlót, de főzéssel egybekötve!

Még egyszer KÖSZÖNJÜK! a Salgo Massive Klán nevében!

U.I.: mivel úgy bejött a játék, ezért meg is alakult a Salgo Massive Airsoft Team!

Salgótarján – Salgo Massive Klán

„2006 decemberében vettünk részt airsoft játékon. Fantasztikusan jó volt, mindannyian jól éreztük magunkat, felejthetetlen élményben volt részünk. Maga a játék teljesen valósághű, 9-en mentünk és a szervezők közül is beálltak hozzánk, hogy a létszám növelésével még pörgősebb játékokat tudjunk kipróbálni. Az adrenalin szintje mindenkinek rendesen megemelkedett. Az amerikai katonai egység- ebédcsomag elfogyasztása nagyon jó ötlet volt a szervezők részéről, megérte kipróbálni. A játék végén jóleső fáradtság vett erőt mindannyiunkon és csak másnap éreztük igazán, hogy milyen rendesen igénybe vett és megdolgoztatott minket ez a „játék”. Ajánlom mindenkinek aki szeret „mozgalmasan kikapcsolódni”. Igazán örök élménnyé vált és ezért hála a szervezőknek.”

Kraftsik Katalin
ICEP

„….The Airsoft on the Friday was a real surprise and surpassed all of our expectations, most of us had done paintball before and we wanted to do something a little different, Airsoft is definitely that! The guys that took us for the 4 hour session (again a lot longer than we thought) were very cool and we would like to send a big thank you to the boys. The lads were feeling it the next day though but this one we would all recommend, great activity….”

Budapestpissup.com

„Ügyfeleink folyton új és egyedi program javaslatokat várnak tőlünk csapatépítő tréningeikhez és incentive programjaikhoz. Az airsoft egy különleges programnak tűnt, így gondoltuk kipróbáljuk mielőtt ügyfeleinknek kiajánlanánk. Nem csalódtunk, igazi adrenalinnal teli délutáni program volt! A realisztikus fegyverek és a fájdalom/zúzódás mentes küzdelem az igazi érdekessége ennek a programnak.”

MULTEAM Rendezvényügynökség Kft. – Czecze László rendezvény igazgató

A Magyar Honvédség által szervezett Bevetés Próbák 2007 sorozat hét állomásán vett részt egyesületünk. A négy állomás közül az AIRSOFT volt az egyik, ahol a gyerekek egy céllövészeten keresztül ismerkedhettek meg az AIRSOFT fegyverekkel és azok működésével. A 10-16 éves gyerekek számára gyakran meglepően jól ment a céllövészet, néhányan közülük a verseny végén vissza is jöttek, hogy kicsit szabadabban is kipróbálhassák a fegyvereket!

A képek a MH Szentendrei Kiképző Központban lebonyolított fordulón készült!

Bevetés Próbák 2007 – Magyar Honvédség

„Köszönjük a tartalmas délutánt, nagyszerűen éreztük magunkat! Az instruktorok alaposan felkészítettek minket a játékra, ami a valósághű helyszín és a fegyverek, ruhák miatt igencsak megemelte az adrenalinszintünket, a jóleső fáradtságról nem is beszélve… Nem gondoltuk volna, hogy ennyi izgalom fér négy órába. Az airsoft nem csak szórakozásként, de csapatépítésként is remekül bevált!”

Portfolio.hu